Ambachtelijke pralines

Het assortiment bestaat uit zowel klassiekere smaken als een selectie met speciale combinaties. Klassiekers zoals TEKSTTEKSTTEKST vind je er terug, maar ook chocolade gecombineerd met verfijnde smaken als TEKSTTEKSTTEKST.

Onze pralines zijn gevuld met verfijnde vullingen zoals praliné, ganache, karamel, botercrème of gianduja, telkens met een speciale toets.

HIER NOG IETS OVER: vormen en kleuren aangepast aan smaken.

 

TIP Chocolade gecombineerd met verfijnde smaken om pralines in heerlijke pairings te laten smelten leidt tot verrassende smaakbelevingen!

Opgelet: wij zijn volop bezig met de update van deze pagina. Het zou kunnen dat je daarom de praline in je doosje nu niet terugvindt.

citrus spiced caramel

Meer over pralines

Bewaring

Pralines worden het best bewaard bij een temperatuur van 18°C, op een droge, donkere plek. Het is af te raden deze in de koelkast te bewaren, gezien de hoge luchtvochtigheid uitslag kan veroorzaken. Desondanks zijn pralinesNEW met uitslag nog perfect eetbaar, ze zien er alleen niet meer zo appetijtelijk uit, maar hebben niets van hun smaak verloren.

 

Houdbaarheid

De houdbaarheid staat aangegeven op het doosje en verwijst naar de pralinesNEW die het minst lang houdbaar zijn, hoewel het perfect mogelijk is om sommige van deze pralinesNEW langer te bewaren. Indien je ze lang wil bewaren, raden we je aan om de pralinesNEW op ganachebasis het eerst op te eten.
Maar waarom zou je pralinesNEW lang willen bewaren? Geniet er met volle teugen van nog voor de houdbaarheidsdatum is verstreken en bestel gewoon een nieuw doosje. En probeer (in de toekomst) dan ook eens de speciale pralinesNEW (feestdagen) als je deze nog niet geproefd hebt. Stuk voor stuk pronkwerkjes waarvoor tijd, noch moeite is gespaard.

 

Allergenen

(1) Soja

(2) Melk (lactose)

(3) Noten

(4) Gluten (gerst, tarwe)

(5) Eieren

(6) Alcohol