Onze handgemaakte pralines
In het assortiment CacaoLuck pralines vind je zowel klassieke pralines als een selectie speciale pralines met complexere smaken. Alle pralines worden met de hand gemaakt en gevuld.
Ze hebben een dun omhulsel, waardoor je een aangename 'krak' voelt in je mond en ze zijn gevuld met verfijnde vullingen van ganache, karamel, botercrème of gianduja, gecombineerd met verrassende smaakcombinaties.
Voor de pralines hebben we een hoogwaardige kwaliteit van Belgische chocolade geselecteerd en waarvan de cacao getraceerd kan worden. Wil je hier meer over weten, kijk dan op cacaotrace.com.
Assortiment
Vind je een praline niet terug? We zijn nog met de fotografie van enkele pralines bezig en dit overzicht wordt zo snel mogelijk aangevuld.
Citrus Spiced Caramel
(1) (2)
Donkere ganache - Zwarte peper
(1) (2)
Karamel - Fleur de Sel
(1) (2)
Lichte ganache met koffie-extract van Costa Rica Single Origin bonen
(1) (2)
Donkere ganache - Fine de la Marne
(1) (6)
Donkere ganache - Balsamico
(1) (2)
Praliné, feuilletine, gerookte sesam
(1) (2) (3) (4) (5)
Witte botercrème - Limoncello
(1) (6)
Ganache - Fine de la Marne
(1) (6)
Lichte ganache met koffie-extract van Costa Rica Single Origin bonen
(1) (2)
Tiramisuvulling
Botercreme Amaretto - Mokkaganache
(1) (2) (6)
Praliné - feuilletine
(1) (2) (3)
Matcha thee
(1) (2)
Ganache van melkchocolade met Cointreau
(1) (2) (6)
Speculaaskruiden
(1) (2) (5)
Karamel
(1) (2)
Witte botercrème Gember confijt - Limoncello
(1) (2) (6)
Lichte ganache met koffie-extract van Costa Rica Single Origin bonen
(1) (2)
Allergenen
(1) Soja
(2) Melk (lactose)
(3) Noten
(4) Gluten (gerst, tarwe)
(5) Eieren
(6) Alcohol
Bewaring
Pralines worden het best bewaard bij een temperatuur van 18°C, op een droge, donkere plek. Het is af te raden deze in de koelkast te bewaren, gezien de hoge luchtvochtigheid uitslag kan veroorzaken. Desondanks zijn pralines met uitslag nog perfect eetbaar, ze zien er alleen niet meer zo appetijtelijk uit, maar hebben niets van hun smaak verloren.
Houdbaarheid
De houdbaarheid staat aangegeven op het doosje en verwijst naar de pralines die het minst lang houdbaar zijn, hoewel het perfect mogelijk is om sommige van deze pralines langer te bewaren. Indien je ze lang wil bewaren, raden we je aan om de pralines op ganachebasis het eerst op te eten.
Maar waarom zou je pralines lang willen bewaren? Geniet er met volle teugen van nog voor de houdbaarheidsdatum is verstreken en bestel gewoon een nieuw doosje. En probeer (in de toekomst) dan ook eens de speciale pralines (feestdagen) als je deze nog niet geproefd hebt. Stuk voor stuk pronkwerkjes waarvoor tijd, noch moeite is gespaard.